• Aanbieding!
Darmmanagement, het beste product voor darmregulering, darmsanering en regeneratie
  • Darmmanagement, het beste product voor darmregulering, darmsanering en regeneratie

Darmmanagement (400 gr.)

€ 29,95
Inclusief belasting

Reguleren, Reinigen, en Regeneratie voor elke dag

Bij het gebruik van darmmanagement is de verbetering in samenstelling van de stoelgang vrijwel direct waarneembaar. De ontlasting wordt beter gevormd en is soepel. De stoelgang zal regelmatiger plaatsvinden, de ontlasting verloopt sneller en het gebruik van toiletpapier kan tot een minimum worden beperkt. De ontlasting “plakt” ook niet meer aan het toilet.

Wat is darmmanagement?

Darmmanagement is een rijke bron van natuurlijke, zachte wateroplosbare vezels. Deze symbiose van soepele vezels, groenen, vitaminen, mineralen, antioxidanten, aminozuren en enzymen maakt darmmanagement tot een unieke darmformule welke zijn waarde elke dag weer bewijst.

Resultaten zijn dagelijks in de toiletpot te bezichtigen.

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
3 € 26,96 Tot € 8,99
6 € 25,46 Tot € 26,96
9 € 23,96 Tot € 53,91
Aantal
Op Voorraad

Reguleren, Reinigen, en Regeneratie voor elke dag

Darmmanagement is een 100% zuiver product zonder toevoegingen die in een darmsaneringsproduct niet thuishoren. Bevat geen gist, zetmeel, suiker, zout, tarwe, gluten, maïs, soja, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, vulstoffen, of reststoffen van pesticiden.

Eenvoudig in te nemen:

Darmmanagement innemen met water
1 glas water 1 eetlepel darmmanagement
Goed roeren of shaken en snel opdrinken

Darmmanagement met sinaasappelsap
1 glas sinaasappelsap 1 eetlepel darmmanagement
Goed roeren of shaken en snel opdrinken

Darmmanagement met banaan
1 glas melk (soyamelk, cocosmelk, notenmelk of gewone melk)
1 eetlepel darmmanagement en 1 banaan
Mixen in een blender en daarna snel opdrinken.

Darmmanagement eigen recept
Meng 1 eetlepel darmmanagement
in je eigen saprecept, soep of yoghurt.

DARMMANAGEMENT
Unieke darmformule voor dagelijks gebruik

Ingrediënten Darmmanagement

Alle ingrediënten zijn gericht op het ondersteunen van de darmfunctie in biologisch en chemisch opzicht. D.w.z. reiniging, opname en transformatie.

Daarbij spelen volgende ingrediënten een rol:

Psyllium Husk, glij- en volumemiddel, reinigt ingewanden en bevordert de darmbeweging. Er ontstaat een soort gel, die voor een hongerstillend en tegelijk beschermend effect zorgt. Zijn voornaamste toepassingen liggen echter op het terrein van de schoonmaak van de darm. Psyllium kan worden gezien als de vrijmaker van aanslag / plaque op de darm, transitverbeteraar en werkt gunstig bij diarree wanneer deze te wijten is aan irritatie van het darmslijmvlies. Psyllium is een bulkvormer, een vezelproduct, maar in tegenstelling tot alle andere vezelproducten die irritatie van de darm opwekken, totaal zonder enige prikkeling.

Alfalfablad voor sporenelementen, zijn rijkdom aan vitamines en mineralen, zijn enzymen (alle acht essentiële verteringsenzymen zijn erin te vinden)

Gerstgras bevat ontsmettend chlorofyl, wat het darmtransport ondersteunt en een natuurlijke reiniging in de hand werkt en is het meest alkalische (basenvormende) voedingsmiddel dat we kennen. Het neutraliseert zuren in het gehele lichaam, waardoor deze via de nieren kunnen worden afgevoerd en een gezonde zuur-/basenbalans (neutrale pH-waarde) kan worden hersteld.

Kamutgras als één van de meest oorspronkelijke groenen, om zijn vezelstoffen en bladgroen en zijn reinigende werking op de darm.

Zoethoutwortel is een tonicum voor het darmkanaal, stimuleert de enzymen en de darmperistaltiek. Toegevoegd als regulator voor kliersecretie en pancreas.

Fenegriek bevordert de stofwisseling en is versterkend.

Laurierblad is gas- en waterafdrijvend. Kent toepassingen bij alle maag- en darmaandoeningen.

Hyssop tegen infecties, weerstandsverhogend.

Cascara Sagrada, door de Indianen "gewijde bast" genoemd. Verhoogt de afscheidingen van de lever (gal), maag, pancreas en dunne darm. Bevordert de darmbeweging. Het is één van onze mildste natuurlijke laxativa. Het regelt het colon, maar is niet gewoontevormend.

Brandnetelblad verhoogt de groene factor, verbetert de spijsvertering en de doorbloeding.

Chlorella voor bladgroen, reiniging en herstel.

Gember werkt gasverdrijvend en bevordert de afscheiding van maagsappen. Wordt zowel in gevallen van buikloop als bij constipatie gebruikt.

Heermoes omwille van zijn reinigende werking, zijn actieve stoffen.

Rozenbottels en hibiscusbloemen bevat vitamine A, C en E, werkt licht prikkelend op de darmbeweging.

Kelp voor natuurlijke mineralen

De synergie van al deze bestanddelen waaruit Darmmanagement bestaat maakt een product dat uitkomst biedt aan al diegenen die om welke reden ook abnormale darmverschijnselen vertonen of personen welke hun voeding op verantwoorde wijze willen aanvullen.

Van diarree tot constipatie zitten allen met een probleem: een gestoorde transit of een gebrekkige opname.

Darmmanagement wordt het dagelijkse instrument voor allen die op een natuurlijke manier aan hun gezondheid willen werken.

DM400

Je bent misschien ook geïnteresseerd in