Powerdetox met spoelingen en lever/Galblaas zuivering

€ 149,95
Inclusief belasting

Powerdetox met spoelingen en lever/Galblaas zuivering

Het Powerdetox Reboot programma is zorgvuldig samengesteld om iedereen een handvat te geven om maandag met een detox kuur te beginnen. Het geeft je de mogelijkheid om je leven te transformeren, zowel lichamelijk, mentaal en spiritueel.

Begin op een zeer eenvoudige wijze, focus op je doelstellingen, en neem je de moeite. Je zult jezelf dankbaar zijn.

- Detox Supplementen die echt werken en hun werk goed doen

- Eenvoudig te lezen gebruiksaanwijzing, eenvoudig uit te voeren

- Detox Support tijdens de kuur

Aantal
Op Voorraad

Compleet detox kuurpakket met lever en galblaas zuivering

De symbiose van hoogwaardige natuurlijke supplementen eventueel gecombineerd met darmspoelingen en dieetaanpassing zorgt voor een regeneratie van lichaam en geest. Deze algehele reiniging van het organisme - zoals die reeds werd aanbevolen door de geneesheren uit de klassieke oudheid - is de ware weg naar regeneratie en verjonging.

Het powerdetox kuurpakket is met zorg samengesteld om een zo ruim mogelijke detox ervaring te kunnen beleven.

GA NIET SAPVASTEN OF DETOXEN ZONDER SUPPLEMENTEN.

Waarom is Sapvasten met  supplementen beter dan Sapvasten zonder supplementen? De "oude" en "verkeerde" manier van sapvasten was: stoppen met eten en sappen drinken. Het probleem bij deze oude methode is dat men het grootste afvoerkanaal van gifstoffen, het darmkanaal, stil legt. Deze oude methode was de reden voor veel ongemakken en lichamelijke klachten, omdat gifstoffen in de bloedbaan gaan circuleren` en een andere uitweg moeten gaan zoeken via andere uitscheidingskanalen.

Powerdetox is de beste methode

Met de Detox 1, 2 en 3 begin je met een schone lei, het gehele darmstelsel wordt geledigd. Daarna wordt de darmwerking behouden en verzorgt met zachte wateroplosbare vezels, aanvullende kruiden en probiotica. De Powerdetox methode is dusdanig efficient in haar werking dat vrijwel geen enkele methode een betere basis voor je detoxkuur of sapvastenkuur zal zijn dan de Powerdetox Kuur.

De hoeveelheid supplementen is voldoende om meerdere korte kuren uit te voeren of om een zeer lange kuur van 30 dagen te doen.

PDMLGZ

Je bent misschien ook geïnteresseerd in